مشاوره حقوقی رایگان - اخذ قسط وام

باسلام
ما 4 نفر ضامن وام یک خانم شدیم که یکی از این ضامن ها مادر وام گیرنده میباشد
حال باتوجه به عدم بازپرداخت وام توسط وام گیرنده بانک حساب ما 3 تا را مسدود میکنه ماهم کم و بیش وام را پرداخت میکنیم
نکته اینجاست که مادر وام گیرنده از بانک رفاه حقوق میگیره و وقتی نامه مسدودی و برداشت مبلغ قسط بدست بانک رفاه رسیده میفرمایند ما نمیتوانیم حسابشان را مسدود و یا از حساب ایشان مبلغی را برداشت کنیم
با عرض معذرت نظرتون را بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال ضامن بعد از پرداخت می تواند به متعهد رجوع کند.
می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ضامن بعد از پرداخت می تواند به متعهد رجوع کند.