مشاوره حقوقی رایگان - تهمت و توهین

سلام. من با یکی از ساکنین ساختمان که مامور نیروی انتظامی هم هستند یک اختلاف پیدا کردیم که این آقای پلیس خودش همراه همسرش با صدای بلند تو کوچه فریاد میزدند و تهمت معتاد بودن بهم زدن و حتی اعلام میکردن که از من فیلم و عکس در حین مصرف مواد مخدر دارند. می خواستم بدونم با وجود اینکه این آقا مامور نیروی انتظامی هستند من می تونم ازشون شکایت کنم؟ چون هم تهمت ناروا زدن و هم آبرو و حیثیت منو تو ساختمان و همسایه های کوچه بردن. کمکم کنید که چکار کنم. ممنون از شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای اقامه دعوا شما باید دلیل و مستندات بر علیه ایشان داشته باشید