مشاوره حقوقی رایگان - قانون در باب وسایل مستهلک

سلام من ملکی رو با تمامی وسایل اجاره کردم از این باب اجاره بهای بیشتری رو دارم پرداخت میکنم حال بعد از دوسال یکی از وسایل مصرفی منزل مستهلک شده هزینه خسارت این وسیله با موجر است یا مستاجر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر در قرار داد شرطی در خصوص هزینه استهلاک امده باشد مطابق قرارداد عمل خواهد شد

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
اگر آن وسیله بنا بر رویه عادی امور مستهلک شده و این موضوع منتسب به تعدی یا تفریط شما نباشد، برعهده شما نمی باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در اثر تقصیر شما نبوده مسول موجر است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر استهلاک وسیله بر اثر مصرف شما نبوده و به صورت غیر عمدی و اتفاقی باشد مسئولیت با شما نخواهد بود

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

هزینه تعمیر موارد مصرفی با مستاجر است مگر اینکه در قرارداد به نحو دیگری توافق نموده باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با موجر است و مستاجر مسئولیتی ندارد.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر بطور طبیعی و در حد استفاده متعارف مستهلک شده باشد مستاجر مسئولیتی ندارد. اما اگر تعدی و تفریط شده باشد مستاجر مسئول است