مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

سلام خسته نباشید همسر(زوجه)من ازمن شکایت ترک انفاق در دادگاه کیفرکرد ودر دادگاه حکم 6ماه حبس تعزیری برای من قاضی صادرکرد و20روزمهلت تجدیدنظرداده بودومن طی این 20روزتونستم رضایت همسرم روبگیرم ویک روزبعدازاون 20روزمهلتی که قاضی داده بودمارفتیم دفتراسناد رضایت همسرم روثبت کردیم وبرگه رضایت روبردیم تحول دفترداراون شعبه دادیم که روی پرونده بزارن ولی الان بعدگذشت 40روزابلاغیه برای من اومده که طی 10روزباید خودمو معرفی کنم به اون شعبه تااجرای حکم انجام بشه میخواستم بدونم ایااین حکم باید اجرابشه وایاراهی برای نرفتن من 6ماه زندان بابرگه رضایت محضری که ازهمسرم ارایه دادگاه کردم هست
ممنون میشم پاسخ بدین ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نیاز به بررسی جزئیات و گفتگو خواهد بود
ظاهرا شما حبس نخواهید داشت

یک وکیل

رضايت نامه اى كه اخذ كرديد به اجراى احكام ارائه دهيد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جرم ترک انفاق یک جرم قابل گذشت هست و با رضایت زندان لغو میشود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

رضایت کتبی را اجرای احکام اعلام فرمایید و مدارک آن را تحویل دهید

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام قطعا دفتر دادگاه اشتباها پرونده را به اجرا فرستاده حضورا پیگیری کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با گذشت شاکی مجازات این جرم منتفی میشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

احتمالاً رضایتنامه محضری شما دیر در پرونده درج گردیده است می‌تواند از طریق اجرای احکام موضوع رضایت شاکی را اعلام نمایید تا در مجازات شما تخفیف قائل شوند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

رضایت رابه اجرای احکام ارائه دهید مجازات منتفی می گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
رضایت نامه را به اجرای احکام تحویل دهید