مشاوره حقوقی رایگان - قیم شدن مادر

شوهر من معلول جسمی ذهنی است و پدرش زنده است من میخواستم قیومیت فرزندانم را بگیرم که برای خارج رفتن و ازدواج دیگر نخواسته باشم التماس اونها بکنم باید از کجا اقدام کنم البته برای حضانت اقدام کردم آیا قیومیت رو هم به من میدهند؟

پاسخ ها :

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

تا وقتی پدربزرگ زنده باشه، قیم تعیین نمیشه.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر با حصور پدر بزرگ با نصب قیم موافقت نمیشود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

جد پدری قیم قهری است مگر در صورت اثبات عدم صلاحیت وی

یک وکیل

پدربزرگ پدرى ولى قهرى بودن و نمى توانيد نسبت به قيموميت اقدام نماييد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نمی توانید با درقید حیات بودن پدربزرگ مگر با اثبات عدم صلاحیت وی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدر بزرگ زنده باشد امکانپذیر نیست