مشاوره حقوقی رایگان - قیومیت مادر

سلام من یه مادر هستم که همسر من معلول جسمی ذهنی است و پدر وپدر بزرگ همسرم در قید حیات هستند آیا من میتوانم قیومیت فرزندانم را بگیرم ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر همسر شما محجور باشد بله ولیکن تا بودن همسر وعدم حجر ایشان خیر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر پدرش محجور باشد بله تحت شرایطی قیمومت ممکن است. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله برای تعیین قیمومیت شما باید درخواست مطرح نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

پدربزرگم قیم قهری است مگر در صورت اثبات عدم صلاحیت وی از طریق اداره سرپرستی

یک وکیل

تا زمانى كه پدربزرگ پدرى در قيد حيات باشند ولى قهرى ايشان بوده و قيموميت منتفى است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا زمانی که پدر بزرگ هست خیر
پدر بزرگ ولی قهری آنها است