مشاوره حقوقی رایگان - تعیین قیم برای فرزند

سلام
ببخشید مردی که در قید حیات است می‌تواند در محضر ثبت کند که اگر اتفاقی برایش افتاد همسرش قیم فرزندانش شود؟ در صورتی که پدرش هم در قید حیات است.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام در قالب وصیت می‌تواند این کار را کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام
با وجود پدر و پدربزرگ قیم تعیین نمیشود

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام بله

پدر یا جد پدری در زمان حیات می تواند برای بعد از خود و سرپرستی کودک و مجنون وصی مشخص کند. در این صورت نیز تا زمانی که وصی باشد نوبت به قیم نمی رسد به عبارت دیگر مادامی که پدر، جد پدری یا وصی منتخب آنها باشد قیم تعیین نخواهد شد و با عدم وجود آنهاست که نوبت به نصب قیم ( سرپرست)می رسد