مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

سلام دیروز یک پیام از بانک مبنی بر مبلغ18میلیون تومان در حساب شما مسدود گردید دریافت کردم امروز رفتم بانک علت را پرسیدم بهم یه برگ دادن و گفتند از طرف تعزیرات حکومتی شیراز هست با توجه به اینکه محکومیت دارم و به صورت قسطی در حال پرداخت جریمه بودم و یه مدت هست که پرداخت نکردم منتظر عفو بودم و این مبلغ هم تو حسابم نبوده و الان ساکن شهرستانم و حتما باید برم شیراز علت رو بپرسم که دسترسی ندارم فعلا علت این موضوع چی هست

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

معلومه وقتی که مبلغ قسطی محکومیت را پرداخت نکردید ، اجرای احکام به همه بانکها نوشته کلیه حسابهای این آقا را مسدود کنید تا بیاید حساب پس بدهد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مسدود شدن ، وجه نقد حساب شما ، از طرف تعزیرات برای این است که شما مبلغ اقساط جریمه نقدی
تعزیرات را پرداخت نکرده اید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وقتی که مبلغ قسطی محکومیت را پرداخت نکردید ، اجرای احکام کلیه حسابهای شما را مسدود کرده

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام حضورا پیگیری نمایید یا وکیل بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به عدم پرداخته جزای نقدی و محکومیت خود حساب شما مسدود شده است و شعبه مربوطه مراجعه نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از بانک بپرسید بابت چی بوده و سپس با ان مرجع مراجعه کنید