مشاوره حقوقی رایگان - شکایت حقوقی

11 سال است ملکی را از شخصی خریدم و در تصرف اینجانب می باشد و الان شخصی با داشتن یک فتوکپی صلحنامه دستی ادعا میکند ملک به ایشان صلح شده است. لذا شکایت کرد و دادگاه مرور زمان تشخیص داده و منع تعقیب موقوفی صادر نموده است. حال آیا میتواند از طریق شکایت حقوقی مجددا طرح دعوی نماید و کاری پیش ببرد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله امکان شکایت حقوقی وجود خواهد داشت و شما باید دفاع نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از جنبه کیفری اگر موقوفی تعقیب صادر شده است و جنبه حقوقی می تواند دادخواست مربوطه را تقدیم نماید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله میتوانید دادخواست حقوقی دهید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام معامله مقدم معتبراست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله میتواند.اما الزاما به معنای پیروزی او در دادگاه حقوقی نیست .بستگی به مستندات و مدارک دو طرف دارد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام امکان طرح دعوای حقوقی هم وجود دارد