مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری حقوق چندساله

باسلام و قدردانی فراوان از مشاوره کارشناسان عزیز حقوقی. اجرتون باخدا.مدت هفت ساله دریک مجتمع مسکونی بعنوان سرایدار مشغول بکارمیباشم.اول که اومدم مدیرش کسی دیگه بودگفت طبق قرارداداداره کاربهتون حقوق میدیم.تاوقتی که ایشون مدیربوددوسالی طبق قانون اداره کاربهمون دادن.امامدیرش که عوض شدبرنامشون عوض شدگفتن1میلیون دویست بیشترنمیتونیم بدیم برین بیرون کارکنین درحالی که من کامل کارای مجتمعشون روانجام دادمومیدم.شیفت صبح که تاساعت یک خودم مجتمع هستموازیه ربع به یک به اجبارمیرم سرکار.شیفت بعدظهرهم خانومم هست وهم حواسش به مجتمع هست هم شبااشغالای مجتمع روجمع میکنه.چندروزپیش جلسه گذاشتن بعدهفت سال گفتن ازسال جدیدحقوق دومیلیون بهتون میدیم.منم حقوق این مدت که گذشت رودرخواست کردم میگن هیچی بهتون تعلق نمیگیره چون بیمه نیستین وقراردادندارین.گرچه من میتونم ثابت کنم باارایه پرینت حقوق ماهیانه ای که برام واریزکردن که اینجاساکن بودموکاراشونروانجام دادم.الانم تصمیم گرفتیم سال جدیدبرگردیم شهرستان.چون واقعاتواین هفت سال خیلی اذیتمون کردن گرچه من همیشه مث خانواده خودم بهاشون برخوردکردم.ممنون میشم راهنمایی کنین که آیادرصورتیکه خودمون بخاطرسختیهایی که کشیدیم بخوایم بریم چیزی بهمون تعلق میگیره یانه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید در هیات تشخیص اداره کار شکایت نمایید و مطالبه تمام حق و حقوق قانونی خود را مطرح نمایید حق بیمه ، مطالبه کسر حقوق ماهیانه ، حق سنوات ، عیدی ، پاداش و ...
و نتیجه خواهید گرفت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید شکایت خود را از طریق اداره کار مطرح و پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید شکایت خود را از طریق اداره کار مطرح و پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید از طریق اداره کار پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید
دادخواست تخصصی تنظیم گردد