مشاوره حقوقی رایگان - حقوق سرایدار

با سلام
پدرم من از بهمن 1382 در یک مجتمع سرایدار شد که یه اتاق بهش دادن و گفتند که می تونه با خانواده زندگی کنه و توی این مدت با حقوق خیلی پایین که بهش میدادن اموراتش رو سپری میکرد و توی این چند سال نه سنواتی و نه چیزی دیگه ای بهش دادن و به صورت 24 ساعته توی مجتمع هست و مرخصی هم نمی تونه بره میخواستم ببینم چه طور می تونه به حقش برسه و در ضمن استشهاد هم می تونه بگیره

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتواند ارطریق اداره کار سنوات حقوق و مابه التفاوت خود و پاداش پایان خدمت را دریافت نماید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام از طریق اداره کار شکایت مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در هیات تشخیص اداره کار شکایت نمایید و درخواست تمام حق و حقوق قانونی خود را نمایید
عیدی ، پاداش ، سنوات سالیانه ، حق بیمه ،

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می تواند شکایت خود را از طریق اداره کار پیگیری کند و حق و حقوق خود را مطالبه نماید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای دریافت حقوق ، و الحاقات از جمله سنوات و بیمه و ... از طریق اداره کار دادخواست علیه کارفرما مطرح کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید از طریق اداره کار حقوق خود را مطالبه کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید