مشاوره حقوقی رایگان - آزمون استخدامی

با سلام
من از آزمون استخدامی شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی سال 1400 قبول شده و به صورت تلفنی دعوت به مصاحبه شدم. لیکن چند روز مانده به مصاحبه به شدت مریض شده و نتوانستم در مصاحبه شرکت کنم و این رو به صورت تلفنی به اطلاع آن مرکز رساندم. (بیماری کرونا بود ولی تست نگرفتم، تشخیص دکتر بر اساس علایم اینگونه بود). آیا می توان آن مرکز را برای مصاحبه با من الزام نمود و یا به دلیل اینکه در روز مصاحبه آنجا نبودم، می توانند من را از پروسه حذف کنند. (در ضمن محل مصاحبه تهران بود و من ساکن تبریز هستم)

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حتما با گواهی پزشک مبنی براینکه در آنروز بیمار بودید را با سرعت ببرید آنجایی که قبول شدید و تا حصول نتیجه پیگیری کنید حتی به وزارت نیرو قسمت بازرسی و حراست مراجعه کنید اگه نشد به دیوان عدالت اداری، البته به شرط داشتن مدرک دال بر بیماری

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حتما با گواهی پزشک مبنی براینکه در آنروز بیمار بودید را با سرعت ببرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با مدارک موجه اقدام نمایید در صورت عدم نتیجه از طریق دیوان پیگیری نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی ب ارگان مربوطه دارد و اولویت بندی ان برای استخدام . درخواست خود را مجددا بعد از بهبودی حضوری بدهید تا رسیدگی شود

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
این موضوع بستگی به آئین نامه استخدامی مربوط به آن مرکز دارد.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

به‌دیوان عدالت اداری دادخواست بدهید