مشاوره حقوقی رایگان - آزمون استخدامی

سلام من آزمون استخدامی شرکت کردم که نیاز به مدرک فوق دیپلم داشت و نفر اول شدم ،الان شرکت مربوطه نفر چهارم رو که مدرکش لیسانس هست و فقط به خاطر اینکه پدرش کارمند اون شرکت هست رو گرفته در حالی که طبق اطلاعیه آزمون نیرو با مدرک فوق دیپلم میخاستن،میتواستم بدونم از کجا باید شکایت و رسیدگی کنم،ممنون از شما

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما باید از طریق دیوان عدالت شکایت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شرکت دولتی می باشد میتوانید از طریق دیوان عدالت اداری نسبت به عدم جذب خود اعتراض نمایید

مینا احمدی

مینا احمدی :

ديوان عدالت اداري شما نياز به وكيل تهران براي پيگيري داريد ار طريق مشاوره تلفني دادراه با من تماس بگيريد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در دیوان عدالت دادخواست خود را اقامه نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام ازطریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به دیوان عدالت اداری شکایت کنید

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام اگر اداره دولتی است به دیوان عدالت اداری شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید