مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن قیم نامه

سلام شخصی ده سال پیش قیم خواهر معلول خود شده است . در حال حاضر برای بستری خواهر خود در مرکز معلولان بهزیستی از نامبرده تقاضا قیم نامه کرده ولی ایشان قیم نامه را گم کرده برای گرفتن کپی برابر اصل یا المثنی چکار باید بکند . هر دو ساکن اهواز هستند . ممنون لطفا سریعا راهنمایی کنید .

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

به شعبه صادرکننده حکم قیمومیت مراجعه نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به شعبه صادرکننده حکم قیمومیت مراجعه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به شعبه صادرکننده حکم قیمومیت مراجعه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به اداره سر پرستی و شعبه صادرکننده حکم مراجعه نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام به شعبه صادر کننده قیم نامه یا نهایتا سرپرستی مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از مرجعی که قیم نامه صادر کرده درخواست دهید