مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در اینستاگرام

سلام، خسته نباشید من هفته ی پیش از یک پیجی مانتو سفارش دادم، بعد یک هفته یک جنس بی کیفیت و بد درد نخور که قابل استفاده نیست ویک کپی برداری ناشیانه از عکسی بود که تو پیج گذاشته بودن برام ارسال کردن، بعد ارسال دیگه جوابگو نیستن و بلاکم کردند، حتی سایزش با چیزی که گفتن فرق داره، من برای شکایت از این پیج باید حضوری به فتا مراجعه کنم یا به صورت مجازی میشه ثبت شکایت کرد.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می‌توانید مجازی هم اقدام کنید