مشاوره حقوقی رایگان - خرید از پیج اینستاگرام

من از پیجی خرید کردم عمده که دوجین لباس را تعویض کرده و به جاش لباس دیگه داده که اختلاف قیمت داره با لباسی که برام فاکتور شده و یک جین هم به من نداده شکایت کیفری وحقوقی کردم کیفری رضایت دادم وحقوقی تشکیل دادم که به شورای حل اختلاف اون استان وشهرستان رفته حالا میخواهم لایحه برای شورای حل اختلاف بنویسم و علاوه برآن هم هزینه کردم زرای شکایت وهم از وقت کسب کارم گذشتم کارم در مغازه رها کردم ومغازه را بستم دنبال شکایت رفتم که این جوری هم ضرر کردم چگونه میتوانم لایحه در مورد مشکلم بنویسم ویک ماه هم از این موضوع می‌گذرد واین پیج هنوز جواب گو نیستند ومن رو بلاک کردند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دا‌دخواست خود را ثبت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

میتوانید بر علیه آنها شکایت کنید بهتر ا

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید به نزدیکترین دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه نمایید و درخواست خود را ثبت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با مراجعه به یکی از دفاتر خدمات قضایی میتوانید لایحه خود را ارسال و یا دادخواست تنظیم کنید