مشاوره حقوقی رایگان - با سلام. مشاعات طبقه دوم یک ساختمان دو طبقه که قبل خرید در قول نامه توافق شد از دو طرف

ما طبقه دوم یک ساختمان دو طبقه رو خریداری کردیم هنگام خرید با صاحب خانه طبقه اول توافق کردیم که راه پله که اصلا کاری به طبقه اول ندارد ( ورودی اون از حیاط است) تمام هزینه از جمله برق کاری گذاشتن نرده کپسول آتشنشانی و فرش کردن راه پله و گذاشتن در برای پله ها با ما باشد و حق استفاده هم از ما باشد و طبقه اول فقط در حد استفاده از پشت بام از راه پله استفاده کند که الان بعد از 5 سال طبقه اولی زده زیر همه چیز و شکایت کرده که راه پله جز مشاعات و اون هم حق استفاده داره

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله راه پله حز مشاعات است مگر اینکه توافق دیگه ای کرده باشید که باید انرا اثبات کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله راه پله جز مشاعات است همه مالکان حق استفاده دارند حتی اگر در قرارداد شرط خلاف شده باشد باز هم جز مشاعات محسوب خواهد شد و متعلق به همه است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ملاک صورت مجلس تفکیکی و راه پله جزو مشاعات تلقی می‌گردد و توافق شما اثر قانونی نخواهد داشت