مشاوره حقوقی رایگان - جعل و تدلیس

سلام و خسته نباشید
من در سال 97 عقد کردم.که اخیرا متوجه شدم همسر بنده قبلا به مدت 1.5 سال با کس دیگه ای نامزد بوده.برای تدلیس اقدام کردم ولی توی دادگاه دوتا سند جعلی ارائه کردن که من رو محکوم کنن.که من مجبور به مختومه کردن پرونده شدم.الان چجوری میتونم دوباره اقدام کنم؟آیا پس از ثابت شدن مدارک جعلی میتونم برای تدلیس اقدام کنم؟
با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

جهت اطهار نظر حقوقی نیاز به بررسی مدارک و مستندات می باشد