مشاوره حقوقی رایگان - سایت شرطبندی

سلام من داخل سایت های شرط‌بندی حساب داشتم و برداشت می کردم وپول زیادی هم در آوردم از راه بازی انفجار با ربات می خواستم بدون حسابم الان مسدود شده چطوری باید رفع مسدودی بشه چون رفتم بانک گفت باید بری دادگاه ممنون ♥️

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سامانه ثنا ثبت‌نام کنید و منتظر تماس یا ابلاغ دادسرا باشید.
اگر عجله دارید از مرجعی که دستور توقیف داده حضورا پیگیری کنید
توجه داشته باشید که به این حساب باز نمیشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام سامانه ثنا ثبت‌نام کنید و منتظر تماس یا ابلاغ دادسرا باشید.

مینا احمدی

مینا احمدی :

با من تماس بگيريد٠٩١٢٢١٤١٧٥٣

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دادگاه مربوطه باید پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به مرجع مسدودی مراجعه نمایید اگر بار اول باشد تعهد اخذ میگردد و...

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام به مرجعی که حساب شما را مسدود نموده است مراجعه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما مرتکب جرم قمار بازی شده اید و مجازات خواهید داشت
و شما باید حتما به مرجع توقیف کننده حساب مراجعه نمایید و در صورت عدم مراجعه حتما پرونده شما به دادسرا
ارسال خواهد شد و مجازات تعیین خواهد شد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر و بررسی تمام موضوعات در صورت تمایل طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.ژیلاقهرمانی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر عجله دارید از مرجعی که دستور توقیف داده حضورا پیگیری کنید در غیر اینصورت در ثنا ثبت نام ومنتظر ابلاغ باشید