مشاوره حقوقی رایگان - اثبات وصیت نامه شفاهی

سلام و درود
پدربزرگم وقتی در قید حیات بودن چندین بار بصورت شفاهی در جمع خواهرش و داییم و چند نفر دیگر وصیت کرده بود که تنها خانه ای که داره رو بین همه فرزندان چه اونایی که زنده هستن و چه اونهایی که قبل خودش فوت کردن تقسیم بشه . الان بعد از چند سال بعضی از دایی هام حاضر به عمل به وصیت نیستند و میگن که به فرزندی که قبل از پدربزرگ فوت کرده ارث تعلق نمیگیره..(از لحاظ قانون ) درسته .اما وقتی پدربزرگ وصیت کرده و شاهدانی هم هستند که صحت وصیت نامه شفاهی رو‌تایید کنند چطور میشه این قضیه رو اثبات کرد ؟؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ادعای وصیت باید ثابت شود و صرف ادعا دلیل محسوب نمی شود.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

وصیت شفاهی اعتبار ندارد مازاد بر یک سوم هم نافذ نیست مگر ورثه تنفیذ کنند .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ادعای وصیت باید ثابت شود و صرف ادعا دلیل محسوب نمی شود.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام وصیت شفاهی اعتبار ندارد مازاد بر یک سوم هم نافذ نیست وگر ورثه تنفیذ کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست به طرفیت همه وراث اقامه نمایید و

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

در صورت دلايل محکمه پسند دعوای اثبات وصیت را مطرح نماید برای راهنمایی و مشاوره بهتر و بررسی تمام موضوعات در صورت تمایل طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.ژیلاقهرمانی

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قانونا صحیح است ولیکن وصیت به میزان ثلث به وراث همان اشخاصی که قبل از ایشان فوت کرده اند نافذ است