مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شرکت خدماتی نظافتی

سلام.دیروز کارگر اومده منزل ما برای کار به دختر من دست درازی کرده و از نظر جنسی مورد ازار و اذیت قرار داده میشه راهنمایی کنید چکار باید بکنم؟؟؟

پاسخ ها :

فريد  مظفري مقدم

جناب آقای فريد مظفري مقدم :

سلام باید توسط پلیس 110 اقدام کنید وسپس بامراجعه به دادسرا شکایت کیفری مطرح کنید به عنوان ایجادمزاحمت برای نوامیس بانوان .وتجاوز به عنف

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بله بهتراست سریعا با 110تماس می‌گرفتید واین امرراصورتجلسه می‌کردید البته به شهادت شهود نیز نیازاست

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام باید ابتدا با پلیس 110 تماس بگیریدوسپس بامراجعه به پزشکی قانونی شکواییه خود را در دادسرا شکایت کیفری مطرح کنید در صورت تمایل به مشاوره و راهنمایی بیشتر از طریق پنل کاربری دادراه اقدام نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به اخذ توضیحات بیشتر خواهد بود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

علیه ان شخص . یا شرکت خدماتی میتوانید شکایت مزاحمت برای نوامیس و یا تجاوز به عنف کنید البته نوع شکایت بستگی به میزان مزاحمت جنسی دارد. لطفا از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید تا دقیقتر بررسی شود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

حتما شکایت کنید نه بخاطر خودتون بلکه بخاطر مابقی مردم که در معرض هستند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت به دادسرا کنید با مستندات و مدارک.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام بهتر است سریعا با پلیس 110 تماس بگیرید و موضوع را صورتجلسه نموده و بعد از آن از طریق دادسرا شکایت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام بنظر این موضوع نیاز به بررسی دقیقی دارد..بعنوان مثال این موضوع باید روشن شود که با وجود حضور شما در منزل،این رفتار چگونه واقع شده؟ و آیا دخترتان در همان لحظه نتوانسته به شما اطلاع دهد؟ و سایر جوانب