مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی واریز و برداشت کارت بانکی

من حسابم از طریق دادستانی بسته شده وحضوری رفتم گفتن باید اطلاعات خود را از سایت بفرستین فرستادم اما هنوز خبری نشد من چیکار میتونم بکنم حسابم باز بشه بخدا قسم لازم دارم موندم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سامانه ثنا ثبت‌نام کنید و منتظر تماس یا ابلاغ دادستانی باشید.
اگر عجله دارید حضورا پیگیری کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام در سامانه ثنا ثبت نام کنید و منتظر تماس یاابلاغیه دادستانی باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر عجله دارید حضورا پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است حضوری پیگیری کنید تا روند رسیدگی تسریع شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

سوال اگر برای اولین بارتان باشد تعهد مکتوب اخذ و حساب شما ازاد خواهد شد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید