مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو جلو و عقب رنگ

با عرض سلام اینجانب خودرو فروختم 4 ماه پیش در حین فروش به خریدار گفتم که رنگ دارد اما ایشان شکایت کرده که شما گفتین یک قسمت رنگ دارد اما آن قسمت مخالف هم رنگ دارد و کاپوت ها تعویضی است
بدبختانه ایشان گفتن من متخصصم نیازی نیست به کارشناس رنگ ببریم و مکانیک هم نبردیم و گولنامه ای هم ننوشتیم و شاهد هم در حال مکالمه نداشتیم اما در حین سند زدن طرف یکی از فامیل ها برای امضا در دفترخانه آورده بود اما او هم داخل نیامد موند بیرون یعنی یک روز بعد از معامله فرداش که رفتیم دفتر خانه
چون من ثنا نداشتم ابلاغیه بعد 4 ماه دستم رسیده تاریخ دقیق شکایت رو نمی دونم کی شکایت کرده
تو شکایت نامه خواستار لغو قرار داد و 21 میلیون هزینه دادرسی شده
بنظرتون من محکوم میشم ....
خدا از بزرگی کمتون نکنه ممنون میشم کمکم کنین

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله اگر سقف خودرو تعویض شده باشد یا سقف دارای رنگ باشد قرار داد بیع فسخ خواهد شد و شما باید ثمن معامله را مسترد نمایید

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

باید تو قرارداد ذکر میکردید که خریدار به عیوب مطلع بوده،
شما باید ثابت کنید که با عیوب ، خودرو رو فروختید.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

در صورت تمایل به مشاوره و راهنمایی بیشتر از طریق پنل کاربری دادراه اقدام نماید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.