مشاوره حقوقی رایگان - خودرو رنگ دار

باسلام, من یک تیبا 92 داشتم, برای فروش گذاشته بودم که یک نفر برای خرید اومد ماشینو دید و من قسمت های رنگدار ماشینو بهش گفتم, ایشون پولو پرداخت کرد کامل و من وکالت براش زدم و بینمون هیچ چیزی هم نوشته نشده به عنوان قولنامه, حالا بعد چهارروز زنگ زده گفته یه گلگیر ماشین رنگ بوده و من بهش نگفتم و ادعا میکنه از من شکایت میکنه یا بهش پول بدم تا شکایت نکنه میخواستم بدونم ایشون میتونه چنین ادعایی دعوا داشته باشه با من؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام با توجه به توضیحات و عدم نگارش قرارداد ادعای ایشان نتیجه ای نخواهد داشت.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتواند مطالبه تفاوت قیمت کند ولی باید ادعای خود را ثابت کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با اثبات موضوع بله امکان اقدام می باشد