مشاوره حقوقی رایگان - شرط بازدید از ملک اجاره ای

درود
من آپارتمانی با مستاجر خریدم و در قرارداد مستاجر با مالک قبلی شرط بازدید گذاشته شده است ((درصورتقصد موجر نسبت به فروش مورد اجاره با مستاجر، مستاجر ملزم و متعهد به همکاری با موجر در راستای بازدید از آپارتمان مورد اجاره می باشد)) زمانی که تمام مفاد قرارداد اجاره به مالک جدید منتقل میگردد و مالک جدید ملزم به رعایت و پایبندی به قرارداد مالک و مستاجر می باشد آیا شروط ذکر شده نیز شامل میگردد؟ چون مستاجر اجازه بازدید از ملک را نمی دهد. ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله شروط قراردادی شامل مالک جدید خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله ایشان در براربر شروط در مقابل شما مسول است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.