مشاوره حقوقی رایگان - تخریب عمدی توسط مالک

باسلام. پدرم سال44 سرقفلی مغازه‌ای را توسط دادگستری وقت خریداری میکند. از آن موقع تا سال88 که پدرم فوت میکنند این ملک 3 بار بفروش رفته و برای هر مالک هرساله کرایه با اخذ قبض پرداخت میشد. بعد از فوت پدر، طی انحصار وراثت امتیاز سرقفلی مغازه به من و برادرم میرسد. سال 91 دوباره ملک بفروش میرسد و ما باز هر ساله کرایه مالکان را با اخذ قبض پرداخت میکردیم. و دوباره 25فروردین 1400 دوباره ملک بفروش میرسد. مالکان جدید که مالک 3 مغازه و ملک مخروبه بزرگ پشت مغازه ها میباشند. 6روز بعد از خریداری مغازه سرقفلی همسایه را شبانه و عمدا تخریب میکنند. در آذر ماه 1400 مغازه ما را عمدا آتش میکشند (طبق نظر آتش نشانی) و 5دی با حمله اراذل و اوباش مغازه های ما و دیگر همسایه را با لودر تخریب کامل میکنند.
الان پرونده در دادسرا است. آیا مالک حق تخریب عمدی را دارد. لازم به ذکر است بعد از تحریق مغازه مان اسکلت و دیوارها و سقف سالم بودند و وسایل داخل مغازه آتش گرفته بودند

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتووانید شکایت کنید. توصیه میشود قبل از هر اقدامی برای یک نوبت درخواست مشاوره تلفنی نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر حق چنین کاری را نداشته اند

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام فقط به مجوز قانون امکان تخریب دارد درغیر این صورت متهم است در صورت تمایل به مشاوره و راهنمایی بیشتر لطفا فقط از طریق پنل کاربری دادراه تماس بگیرید ژیلاقهرمانی

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

در خصوص تخریب و اتش زدن حق شکایت کیفری دارید . با توجه به اینکه اقدام مجرمانه بوده حق سرقفلی شما از بین نرفته .