مشاوره حقوقی رایگان - توقیف مغازه سرقفلی بابت مهریه

سلام. ما سه برادر هستیم. پدرمان یک مغازه سرقفلی دارد. سند مغازه سرقفلی را به نام ما سه برادر هر کدام دو دانگ تنظیم کرده.( سند صلح ). در عین حال ، وکالت محضری هم تنظیم شده که تا زمان حیات پدر و مادر ، اختیار مغازه با پدر و مادر است . در حال حاضر ، یکی از برادران به همراه پدر در مغازه در حال فعالیت و امرار معاش هستند. حال میخوام بدونم همسر یکی از برادرانی که در مغازه فعالیت ندارد میتواند بابت مهریه درخواست توقیف ملک را بدهد ؟

پاسخ ها :

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

بله قابل توقیف میباشد

مهدي  خسروي

مهدي خسروي :

استان :

عرض سلام
بله ایشان به نسبت 2دانگ مسئولیت پرداخت مهریه دارد

پرسشگر :

خب این ملک ، صلح عمری شده است. تمام منافع ملک سرقفلی متعلق به پدرم و مادرم است .و انها هنوز زنده هستن . اگه قابل توقیف است پس سند صلح عمری از لحاظ حقوقی چه کارکردی داره ؟؟؟؟؟

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام منافع ملک طبق قرار داد متعلق به پدرو مادرتان میباشد

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام بله نسبت به سهم شوهرش

سارا دارابی

سرکار خانم سارا دارابی :

سلام
اگر برادرتون در سرقفلی سهم داشته باشد( که طبق سوال دارد) لذا همسر میتواند توقیف کند ولی. توقیف سرقفلی مسائل حقوقی خودش را مثل رضایت مالک را دارد