مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

سلام در درگیری هم من هم طرف محکوم به پرداخت دیه هستیم، طرف مقابل دادخواست اعسار داده حداقل مقدار اعسار ماهانه برای ضرب و جرح عمدی که 24 ملیون است چقدر است ؟
و اینکه بنده دانشجو هستم و بیکار من اگر اعسار بدهم چگونه باید پرداختی داشته باشم وقتی پولی دستم نیست کلا

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

میزان تقسیط در حکم دادگاه بستگی به نظر قاضی دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در پرونده اعسار تمامی شرایط مالی خود را برای قاضی شرح دهید تا بر اساس ان حکم عادلانه ای دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادگاه با توجه به شرایط مالی شما تعیین میکند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اعسار براساس توانایی مالی و اقتصادی شخص ووضعیت اجتماعی ایشان تعیین می‌شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به نظر و انصاف و وجدان قاضی دارد .

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام اعسار و تقسیط آن دست قاضی است و باتوجه به بضاعت شما آن را مشخص میکند در صورت تمایل به مشاوره و راهنمایی بیشتر لطفا فقط از طریق پنل کاربری دادراه تماس بگیرید ژیلاقهرمانی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شرایط خود را برای قاضی بیان میکنید و قاضی بر اساس وضع مالی شما تقسیط میکند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا دادخواست اعسار را
اقامه نمایید و در صورت صدور حکم
اعسار ، شما باید مبلغی را به عنوان
پیش قسط پرداخت نمایید و مابقی ،
اقساط خواهد شد و مبلغ پیش قسط هم بستگی به نظر قاضی و اصل مبلغ محکوم به خواهد داشت

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

میزان تقسیط در حکم دادگاه بستگی به نظر قاضی دارد