مشاوره حقوقی رایگان - دیه حادثه کاری

باسلام، بنده کارگر شرکت هستم، درشرکت و درحین کار به صورت غیرعمدی باخودروی شرکت به یکی دیگر از کارگران برخورد کردم که کشک زانوی وی آسیب دید، ضمن اینکه استاندارها نیز درشرکت رعایت نشده بود، آیا من مقصرم؟ و آن شخص میتواند ازمن شکایت کند و دیه بگیرد؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما مقصرید مگر اینکه بتوانید عدم تقصیر خود را ثابت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

توسط کارشناس و بازرس باید کارشناشی صورت گیرد و میزان تقصیر مشخص شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله شما مقصرید مگر اینکه بتوانید عدم تقصیر خود را ثابت کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام بله شما مقصر می باشید مگر اینکه بتوانید طبق نظر کارشناس عدم تقصیر خود را اثبات نمایید