مشاوره حقوقی رایگان - سلام منظور از وقت رسیدگی به لحاظ ضرورت اخذ توضیح از ضابط یعنی چه

سلام منظور از وقت رسیدگی به لحاظ ضرورت اخذ توضیح از ضابط یعنی چه منظور از ضابط چه کسی هست

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام برای انجام تحقیقات توسط ماموران است تا بدین وسیله بعد از تحقیق و بررسی نتیجه را آن را به دادیار یابازپرس اطلاع دهند در صورت تمایل از طریق دادراه جهت مشاوره و راهنمایی اقدام فرماید باتشکر ژیلاقهرمانی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

ضابطان دادگستری یعنی مامور نیروی انتظامی یا سایر ماموران دولتی

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

ضابط یعنی ماموران کلانتری

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ضابطان دادگستری یعنی مامور نیروی انتظامی یا سایر ماموران دولتی