مشاوره حقوقی رایگان - َضابط کلانتری

عملکرد ضابط کلانتری در مورد استرداد جهیزیه توسط زوجه چگونه باید باشد .

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید کلیه صورت اموال جهیزیه را صورت جلسه کند و به امضا حاضرین برساند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.
اگر ضابط تخلفی انجام داده می توانید با شماره 197 تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وفق مقرارت قانونی توضیح مفصل متاسفانه در این مجال نمی‌گنجد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ضابظ دادگستری ، طبق مفاد دستور مرجع قضایی باید انجام وظیفه نماید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
ضابط موظف است هنگام استرداد ، لیست برداری و صورت جلسه نموده و به امضاء حاضرین برساند .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید با زوجه به منزل زوج مراجعت و نتیجه را در قالب صورت جلسه بنویسد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مطابق با قانون و حکم مربوطه
هرگونه تعدی و تفریط قابلیت پیگیری دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ضابط موظف است از اموال لیست برداری و صورت جلسه نموده و به امضاء حاضرین برساند

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
مطابق ضوابط و آنچه در حكم قضايي آمده عنداللزوم فهرست برداري و تنظيم صورتجلسات و شهود و .... براي استرداد جهيزيه تسجيل مي گردد

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام در چارچوب قانون وظایف خود را انجام میدهند. سوالتان خیلی کلی است

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

صرفا تنظیم صورتجلسه تحویل جهیزیه

یک وکیل :

سوالتان را دقیق تر مطرح بفرمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

با توجه به رای دادگاه و اجراییه صادره و دستور اجرای احکام

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی کلیه اقلام و اثاثیه را لیست و با اخذ امضای طرفین تحویل زوجه می دهد