مشاوره حقوقی رایگان - برخورد صحیح و قانونی با کارمند بانکی که از فارسی صحبت کردن با مراجعه کننده امتناع میکند.

با سلام،
امروز برای کار کوچکی به یک بانک ... در ارومیه مراجعه کردم. کارمند بانک با زبان ترکی شروع کردند و با وجود اینکه بنده مکررا از ایشان درخواست میکردم تکرار کنند چون متوجه نمیشدم دقیقا چه میگویند، همچنان به ترکی صحبت کردنشان ادامه دادند. حسی که به بنده منتقل کردند این بود که از تحقیر بنده به این شیوه و دیدن پاسخ های همراه با تردیدم لذت میبرند، لذا بسیار عصبانی شده و در آخر که جمله ای را اصلا متوجه نمیشدم و ایشان از ترجمه آن به فارسی امتناع ورزیدند پرسیدم : من همش دارم فارسی جواب میدم چرا جواب من رو فارسی نمیدید؟ که دوباره ترکی چیزی گفتند. کار بنده بدون مشاجره ای تمام شد اما هنگامی که در حال خروج از بانک بودم جمله ای به ترکی گفتند که متوجه شدم معنیش این است که اینجا تهران نیست و این در حالی است که در ارومیه کرد زبانان زیادی زندگی میکنند. سطح پایین شعور این کارمند باعث شد خون به مغز بنده نرسد و از عصبانیت و در حال خروج هنگامی که نگاهم به بیرون بود و در حال باز کردن در بودم با خود گفتم : مرتیکه خر! که گویا صدایم بلند تر از حدی بود که انتظارش را داشتم زیرا شنیدم خانمی هم جواب دادند: خر خودتی. با توجه به اینکه بنده کارمند بانک را خطاب قرار ندادم و در دوربین بانک هم باید مشخص باشد که روی صحبتم با کسی نبود، آیا میتوانم از این کارمند شکایت کنم؟ آیا کارمندان با وجود نارضایتی مراجعه کننده میتوانند به زبانی غیر از فارسی صحبت کنند؟ و آیا میتوانم از ایشان به خاطر فشار عصبی که به بنده وارد کردند شکایت کنم؟

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام امکان شکایت هست اما نتیجه آن مهم است که متأسفانه بجای نمی‌رسد درصورت تمایل به مشاوره و راهنمایی بیشتر از طریق دادراه تماس بگیرید ژیلاقهرمانی

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر اقدام قضایی نتیجه ای بهمراه ندارد