مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی و تهمت بر روی وضعیت واتساپ

سلام. شوهر من با یکی از اقوامش دعوا کرد و طرف فحش های رکیک و تهمت های زشت و فحاشی درمورد من و شوهرم گذاشت روی وضعیت واتساپ و کل اقوام وضعیت های او را دیدند و باعث کسرشان من و همسرم در فامیل و اقوام شد حالا من شکایت کردم و قاضی برای اینکه شاهد نداشتم طرف را رد اتهام ب آن داد آیا میتوانم از دوباره شکایت کنم و خواهرشوهرم و شوهرش را برای شاهد ببرم دادگاه
قاضی برای آن چه حکمی میزند آیا این دفعه شکایت کنم و شاهد ببرم متهم به سزای اعمالش میرسد

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله می توانید مگر اسکرسن شات نداشتید؟