مشاوره حقوقی رایگان - استوری واتساپ

سلام من با یه خانم مشکل دارم چند سال پیش با همسرم کار میکرد و همون موقع یه سری ناراحتیا تو زندگیم پیش اومد ولی گذشت. چند روز پیش بهم تو واتساپ پیام داد گفتم دور ور زندگیم نباش اگه همون چند سال پیش بود آبروتو میبردم ولی الانم حواست باشه به رفتارات
و فلان بعد چند روز بعدش یه استوری حرفای بد و فحاشی گذاشتم ولی اسم از کسی نبردم و استوری رو هاید کرده برای همه به جز اون شخص اون با این می تونه شکایت کنه ایشونم استوریای منو مخفیانه میدیده و من نمی فهمیدم یعنی وقتی اسم از کسی نبردم تو استوری ایشون می تونه کاری کنه چون استوریا رو به خودش گرفته

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد
سوال شما مبهم است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

خیر نمی تواند نگران نباشید. چنین شخصی جرات شکایت از شما ندارد چون خودش نقطه ضعف دارد همین که با شوهر شما رابطه داشته شما نی توانید تحت عنوان رابطه نامشروع مادون زنا از ايشان شکایت کیفری کنید