مشاوره حقوقی رایگان - استوری واتس اپ

سلام وقت بخیر. ببخشید شخصی داخل واتس اپ بدون ذکر اسم بنده اقدام به فحاشی ناموسی در داخل استوری کرده. اما بعضی از مسایل مربوط به حانواده من رو به طور غیر مستقیم عنوان کرده. از اون استوری ها فیلم گرفتم. امکان شکایت با توجه به اینکه به طور مستقیم اسمی از من برده نشده هست یا که خیر؟ ممنون از شما
و اگر بتونم موفق بشم حدودا چه مبلغی جریمه میشن و ایا زندانی هم داره؟ ببخشید از سوالات طولانی و ممنون از شما

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
ابتدا باید اثبات کنید که فحاشی مستقیما نسبت به شما بوده و مجازات آن در صورت اثبات جزای نقدی ست...