مشاوره حقوقی رایگان - عدم برگزاری جلسه ساختمان توسط مدیر ساختمان

با سلام
بنده حدود 9 ماه است که مالک یک واحد آپارتمان می باشم که از بدو ورود به علت مشاهده مشکلات بسیار زیاد ساختمان درخواست برگزاری جلسه نموده ام که با مخالفت مدیر ساختمان مواجه و هر بار که این درخواست عنوان می گردد ایشان توجهی به اینم موضوع نمی کند ( این درخواست از طرف سایر همسایگان هم مطرح که توسط ایشان رد شده است )، آیا امکان برگزاری جلسه بدون ایشان امکان پذیر می باشد؟
آیا امکان تصمیم گیری و لغو مدیریت ایشان ممکن می باشد؟
با سپاس

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

اکثریت مالکین می‌توانند هیات مدیره را تغییر دهند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

اگر حکم تبرئه شما صادر
شده باشد راهنمایی و رانندگی مکلف است گواهینامه را آزاد نماید