مشاوره حقوقی رایگان - شکایت برای عزل مدیر ساختمان

اگر 3 واحد از 20 واحد در یک ساختمان به مدیر رأی نداده باشند و پس از مدیریت او ناراضی باشند و بخواهند او را عزل کنند (در صورتی که بقیه واحدها راضی باشند) می توانند شکایت کنند؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

موارد عزل مدیر ساختمان یا هیات مدیره را می توان، اموری نظیر حجر این افراد دانست و مدت پایان ماموریت مدیر و هیات مدیره ساختمان، با گذشت دو سال از زمان انتخاب یا انقضای مدتی است که مجمع عمومی، بر این دو سال، افزوده است. مرجع تعیین و عزل مدیر ساختمان، مجمع عمومی می باشد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با موافقت کلیه ساکنین بله میتوانید به یک وحدت نظر برسید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نظر اکثریت در این خصوص ملاک می‌باشد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

نظر اکثریت مالکین ساختمان معتبر می‌باشد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

با سلام خیر امکان عزل با این میزان را ندارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
شکایت نتیجه ای نخواهد داشت
مدیر ساختمان در خصوص هزینه ها و پول شارژر به درخواست مالکین باید حساب دوران مدیریت رو ارائه بده.
توجه داشته باشید در اینگونه موارد بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر

یک وکیل

خیر ملاک انتخاب مدیر با هیات مدیره است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق صورتجلسه و اساسنامه ساختمان در این موارد عمل میشود
و معمولا رای با اکثریت و اتفاق آراء لازم نیست.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام جلسه مجدد تشکیل دهید و با اکثریت در این خصوص اتخاذ تصمیم کنید