مشاوره حقوقی رایگان - عزل مدیر و عدم تمکین ایشان از تصمیم مجمع

باسلام باتنظیم صورتجلسه و امضای اکثرساکنین مدیرجدید انتخاب کردیم ولی مدیر سابق قبول نمیکند و همچنان اقدام به اخذ شارژ میکند ایا امکان اقامه دعوا به منظور الزام ایشان به تبعیت از صورتحلسه میباشد واگر جواب مثبت است عنوان و خواسته دادخواست چه باید باشد باتشکر

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله اقامه دعوا نموده و حساب ايام مديريت را بخواهيد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
مدیر سابق دیگر هیچ سمتی نخواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مدیر جدید می تواند شارژ ساختمان را جمع کند و اگر مدیر قدیم پول شارژ پرداخت نکرد می تواند بدوا اظهارنامه ارسال کند و سپس دا‌دخواست بدهد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اینگونه مسائل بهتر است که مسالمت آمیز حل و فصل شود و قانون وارد عمل نشود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در هر صورت مدیر جدید اقدام به جمع آوری حق شارژ کنند چون ایشان هیچ گونه سمتی دیگر ندارند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر نیاز به دادخواست نیست و فقط ارسال اظهارنامه کافی است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

تغییر مدیر ساختمان، در صورت تحقق یکی از موارد مندرج در ماده 16 آئین نامه اجرایی قانون تملک آپارتمان ها، نظیر فوت، استعفا و یا محجور شدن مدیر یا مدیران ساختمان، همچنین، پایان یافتن مدت ماموریت مدیران ساختمان و یا در صورتیکه سه نفر یا بیشتر از اعضای هیئت مدیره، از هیئت مدیره خارج شوند، ممکن و میسر است و مرجع انجام این امر، مجمع عمومی می باشد.

مجمع عمومی، عضو جانشین مدیر را انتخاب و یا هیات مدیره را تجدید می کند و بدین ترتیب، مدیر یا مدیران تغییر پیدا می کند. البته، شایان ذکر است، در صورتی که یکی از موارد فوت، عزل یا استعفای مدیران، سبب شود که تعداد مدیران باقی مانده، از سه نفر، کمتر شود، مجمع عمومی، اقدام به تعیین هیئت مدیره جدید، (تجدید هیات مدیره) خواهد نمود.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مراتب عزل مدیر را با ارسال اظهارنامه رسمی از طریق دفاتر خدمات قضایی به ایشان اعلام فرمایید .
هم چنین مراتب انتخاب مدیر جدید را که طبق اکثریت ساکنین انجام شده به اطلاع کلیه مالکین یا ساکنین رسانده و اعلام نمایید از پرداخت شارژ به مدیر قبلی خودداری نمایید .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با رای اکثریت مدیر جدید مدیر ساختمان ایت وایۺان باید اقامه دعوی علیه مدیر سابق بابت استرداد شارڙها وسایر اسناد ومدارک نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که مدیر قدیم عزل شده اند و مدیر جدید منصوب شده است ، اقدام ایشان جهت دریافت مبالغ از سایر ساکنین ، بر خلاف قانون است و غیر قانونی محسوب می شود و مسئولیت و عواقب این اقدامات ، گریبانگیر مدیر جدید ، به عنوان مسئول جدید آپارتمان است . که توصیه می شود از طریق اظهارنامه ، مدیر قدیم را از وضعیت موجود ، مستحضر کنید .