مشاوره حقوقی رایگان - تخلف مدیر ساختمان بابت عدم برگزاری جلسه

سلام در یک مجتمع 8 واحدی هستیم اینجانب مخالف مدیریت هستم بعلت عدم رسیدگی به ساختمان امسال پول گرفته و کاری انجام نداده چندبار درخواست جلسه دادم ولی میگه شما یک واحد هستی باید اکثریت نظر بدهند ، 2 سال هست ساکن شدیم ایشان جلسه نگذاشته وچندین ساله مدیره ساختمان هست .
آیامن می توانم از ایشان بعلت عدم برگزاری جلسه ساختمان شکایت کنم ؟
آیا نظر اکثریت شرط هست برا جلسه ساختمان و تعیین مدیریت

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید برگزار ی جلسه باید نظر اکثریت مالکان باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بهتر است اینگونه مسائل مسالمت آمیز حل و فصل شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
علی الاصول برگزاری چنین جلساتی با موافقیت اکثرین انجام می پذیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
تعیین مدیریت ساختمان باید با رای اکثریت مالکان ساختمان باشد و صورتجلسه تنظیم گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نظر اکثریت ملاک عمل خواهد بود و در این خصوص بایستی صورتجلسه نیز تنظیم گردد.