مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غير

سلام و خسته نباشيد خدمت شما زحمت كشان عزيز
ايا معامله اي خودرو كه فسخ شد و در يد شاكي نيست طرف ميتونه باز ادعاي فروش مال غير كنه
با اينكه ايشون فقط مبايعه نامه رو قبلا تحويل دادگاه دادن و مدارك ديگه رونه معامله هم با وكالت فروش محضري از صاحب خودرو انجام شده و الان فسخ شده باز ميتونه پرونده رو پيگيري كنه با اينكه ديگه خودرو در دست ايشون نيست و به صاحبش عودت داده شده
براي بنده احضاريه امده براي شكايت چند ماه پيش كه معامله فسخ نشده بود منم چون ضامن ندارم نميتونم برم مدارك رو نشون بدم ميترسم جلب صادر كنه چون ضامن ندارم برام مشكل بشه چطور ميتونم مدارك مو بزارم پرونده كه براي قاضي محرز بشه من بيگناهم مداركم كامله و محضري وكالت فروش داشتم فروختم
ممنون ميشم راهنماييم كنيد

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر احراز و اثبات بشود که از طریق قانونی معامله خودرو فسخ شده است و خودرو به فروشنده مسترد شده است در صورت فروش خودرو ، توسط فروشنده ، فروش مال غیر نخواهد بود به شرطی که فسخ معامله اثبات بشود
حتما در جلسه دادگاه حاضر بشوید و اعلام نمایید که معامله خودرو فسخ شده است و با معرفی شهود فسخ خودرو را اثبات نمایید و در صورت عدم مراجعه حکم محکومیت شما صادر خواهد شد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفاتر خدمات قضایی مدارک خود را ارسال کنید