مشاوره حقوقی رایگان - پیش خرید آپارتمان

با سلام
سال 98 اپارتمانی را بصورت مبایعه نامه پیش خرید کردم که زمان تحویل ان اواخر سال 99 بود و زمان سند زدن را برج پنج سال 1400 مشخص کردیم. کار تا مرحله سفت کاری پیش رفته و در مرحله نما میباشد که بدلیل تخلف اضافه بنا تقریبا یک سالی است توسط شهرداری متوقف شده.
من کلیه تعهدات خود را دقیقا در زمانهای مشخص شده در مبایعه نامه انجام دادم و تنها مبلغ تحویل اپارتمان و مبلغ زمان سند باقیمانده است.
متاسفانه در زمان مشخص شده برای تنظیم سند بخاطر اینکه میدونستم ساختمان کامل نیست از دفترخانه گواهی عدم حضور نگرفتم .
با توجه به اینکه حکم تخریب اضافه بنا حتی تا مرحله تجدید نظر دیوان تایید شده و سازنده کار را رها کرده و من تمایلی به فسخ قرارداد ندارم و خواهان ان هستم که حکم شهرداری اجرا شده و اپارتمانم را تحویل بگیرم چگونه میتوانم فروشنده را مجبور به پیگیری و ادامه کار نمایم.
متشکرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به تحویل مبیع و اخذ پایان کار بدهید

راحله کیانی

سرکار خانم راحله کیانی :

دادخواست الزام به انجام قرارداد و الزام به تنظیم سند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به اخذ توضیحات بیشتر خواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادخواست الزام به تحویل مبیع و اخذ پایان کار بدهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به تحویل مبیع و اخذ پایان کار بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست الزام به ایفای تعهد قراردادی بدهید