مشاوره حقوقی رایگان - واریز بخشی از پول تحویل سند قبل از روز مقرر

سلام بنده آپارتمانی پیش خرید کردم که سند در رهن بانک بود
بعد از تحویل کلید و قبل از انتقال سند از بانک برگه اخطار مزایده ملک آمد به دلیل عدم پرداخت قسط آخر
فروشنده بنده را تحت فشار که ملک مزایده بشه دیگر کاری از دست کسی برنمیاد گفت که مبلغ سی میلیون از هشتاد میلیون که بابت انتقال سند مانده بود رو بدم. اون هم به سرعت من هم واریز به حساب کردم که قسط رو پرداخت کرد و الان زیر بار اون سی میلیون نمیره آیا بنده شانسی دارم برای زنده کردن سی میلیون؟ تنها مدرک من فیش واریز به حساب فروشنده هست!

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله با همون فیش و سند واریزی میتونید اقدام کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در زمان انتقال سند محاسبه و مابقی را پرداخت کنید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام با همان فیش و سند می‌توانید اقدام کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بله با همان پرینت واریز می توانید جهت مطالبه اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ظاهرا بله با داشتن برگ واریز وجه میتوانید اثبات نمایید