مشاوره حقوقی رایگان - بعد از 7 ماه پیش خرید آپارتمان ضرر کردم

با عرض سلام و ادب بنده در اردیبهشت 1400 یک واحد را از یکی از دوستانم که بهش اعتماد بی خود کردم تو دولتخواه یه واحد رو پیش فروش خریدم از ایشون به قیمت متری 12500000 تومان الان بعداز 7 ماه که نزدیک 500 میلیون تومان من دست اونه و من به پولم نیاز پیدا کردم رفتم مجتمع و از روی بنری که روی ساختمون زدن که پیش فروش میشه قیمت گرفتم میگه 12500000 آیا بنده حق سود قانونی یا شرعی و عرفی دارم بخاطر 500 میلیون تومانم که 7 ماه دست این شخص بوده طلب کنم یا نه ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما مبهم است.
چرا باید سود بگیرید؟ به موقع تحویل نداده ؟

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

سوال مبهم است از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما واضح نیست وقتی پیش خرید کرده اید چه سودی می خواهید ؟
اگر منظور شما فسخ معامله است باز هم سودی تعلق نمی گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جزئیات موضوع شما باید بررسی گردد
و اینکه اگر قرارداد اقاله بشود یا فسخ صورت بگیرد پاسخ متفاوت خواهد بود جهت مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید