مشاوره حقوقی رایگان - پیش خرید

سلام پارسال یک واحد اپارتمان پیش خرید کردم طبقه 7. قرار بود 8 طبقه 8 واحد باشه واحدهای 200 متری. اما الان سازنده میخواد طبقات پایین رو دو واحدی کنه با متراژ کمتر که بتونه بفروشه. من معترضم و گفتم شکایت میکنم ایا سازنده میتونه اینکار رو بکنه وقتی پارسال من با این شرایط ازش واحد پیش خرید کردم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

متاسفانه سازندگان بر خلاف تعهدات خود عمل مینمایند و شما می توانید از طریق شهرداری نسبت به این موضوع اعتراض شوید تا جلوی سازنده را که برخلاف پروانه ساختمانی در حال ساخت می باشد گرفته شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید به همانصورت که در قرارداد هست به شما تحویل بدهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر سازنده باید فقط طبق نقشه تایید شده
توسط شهرداری ، ملک را بسازد و نمی تواند نقشه را تغییر بدهد مگر

فرزانه مددی زاده

سرکار خانم فرزانه مددی زاده :

طبق قرارداد باید به تعهد خود عمل کند.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام ملزم به تحویل مورد معامله با اوصاف مندرج در قرارداد می‌باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
باید مطابق پروانه ساخت و قرارداد عمل نمایید