مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم شکایت جهت معادل سازی مبلغ مورد قرارداد در اختیار سازنده

با سلام. من ده سال پیش یک واحد آپارتمانی در تهران پیش خرید کردم در ابتدا 40درصد مبلغ رو نقدا دادم الباقی طبق 3فقره چک که پاس نکردم ماند بعد از چند مرحله دادگاه رای به نفع سازنده داده است حالا من میتوانم بابت خسارت این ده سال استفاده مبلغ مورد نظر که در اختیار سازنده بوده ادعا کنم لازم به ذکر است ملک نیز در تصرف ایشان بوده آیا مبلغ فوق رو به میزان معادل سازی کارشناسی زمان حال از ایشان درخواست کنم همچنین ایشان در مورد این سالها استفاده شخصی از این ملک رو داشته آیا باید به من نیز بابت این سالها مبلغی هم بپردازد. با عرض تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قرارداد فسخ شده باشد امکان مطالبه خسارت وجود ندارد.

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام اگر مبلغ 40درصد به شما پرداخت نشده فقط حق مطالبه مبلغ پرداختی را دارید ولاغیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. برای ارائه پاسخ نیاز به بررسی موضوع است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام. برای ارائه پاسخ نیاز به بررسی موضوع است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سلام اگر قرارداد فسخ شده باشد امکان مطالبه خسارت وجود ندارد.و اگرمبلغ 40درصد به شما پرداخت نشده فقط حق مطالبه مبلغ پرداختی را دارید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر قرارداد فسخ شده باشد امکان مطالبه خسارت وجود ندارد