مشاوره حقوقی رایگان - مجروحیت حین رزمایش ارتش

با عرض سلام. بنده در سال 1378سرباز نیروی زمینی در استان سیستان و بلوچستان شهرستان ایرانشهر بودم در حین برگشت از رزمایش ماشین بدلیل نقص فنی از مسیر منحرف گردید و کوه برخورد کرد و من از عقب خودرو به بیرون پرتاب شدم و از ناحیه جمجمه، شکستگی ساعد دست راست و هردو زانویم مجروح گردیدم در سال مدارک صورت سانحه و مدارک پزشکی همزمان مجروحیت جهت کمیسیون 120را ارائه نمودم کمیسیون 10درصد معلول حین انجام وظیفه به من داد و گفتند چون سربازان آنزمان بیمه نبودند هیچ چیز به شما تعلق نمی گیرد من درسال 94مجدد زانویم را عمل کردم و حدو10000000تومان هزینه کردم ،با هزینه زیاد فیزیوتراپی که هرماه بدستور پزشک باید انجام دهم و قیمت دارو و ..... بنظر شما آیا دیه و جانبازی شامل من می شود و از چه راهی باید اقدام کنم از کار افتاده شده ام. ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .نظر کمیسیون اهمیت داردلذا با استناد به مدارک به اداره وبنیاد امور ایثارگزان مراجعه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

دیه به شما تعلق خواهد گرفت و شما باید دوباره درخواست رسیدگی در کمیسیون ماده 120 را مطرح نمایید و مدارک پزشکی خود را ارائه نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

به دیوان عدالت اداری دادخواست بدهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید