مشاوره حقوقی رایگان - حادثه در حین ماموریت سربازی

سلام. سرباز انتظامی هستم حین گشت زنی با رئیس کلانتری و جانشین کلانتری تو یه مکان خرابه مقداری وسایل دزدی بود که نیاز به بالا رفتن دیوار بود بعد پریدن از دیوار رباط صلیبی و مینیکس پام پاره شده گزارشام تمامی تکمیله حتی گزارش اورژانس که امده بالا سرمم هس ایا بهم جانبازی میدن یا معلولیت؟ دیه میدن بهم؟ ممنون

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا وباسلام موضوع حادثه در حین انجام وظیفه خارج از قانون جانبازان وایثار گران است ولی مشمول دیه ودیگر خسارت می باشد با طرح شکایت ومراجعه به پزشکی قانونی به منظور تعیین میزان صدمات اقدامات لازم را تا رسیدن به نتیجه ادامه دهید . موفق باشید