مشاوره حقوقی رایگان - درگیری با اوباش

باسلام خدمت شما.
من بعد از زلزله بم در بم خدمت سرباز بودم که اونجا با اوباش درگیر شدم وازناحیه پهلو چاقوخوردم که متاسفانه فرمانده ما بجای راهنمایی کردن من منو ترسوند که دنبال جانبازی نباشی که تسویه بهت نمیدم منم حقیقتا ترسیدم که اینکارو بکنه دنبالشونگرفتم وتمام برگه های پزشک قانونی وبیمارستان رو معدوم کردم حالا میخام ببینم میتونم به مدارکم دسترسی پیداکنم واز طریق ایثارگری برای شغل فعلیم اقدام کنم یا نمیشه خواهش میکنم راهنمایی کنید.نایب الزیارت شما از مشهد

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مانعی ندارد الان می‌توانید اقدام کنید به همان ارگان مراجعه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اگر مدارک و‌مستندات ارایه دهید که در حین درگیری چنین‌شده اری راه حل وجود دارد…