مشاوره حقوقی رایگان - معافیت برای شکستگی مهره و کاهش ارتفاع دیسک ها و مهره ها

سلام من سرباز ارتش در حین خدمت مقدس سربازی از پله های برجک به علت لغزندگی پله ها سر خوردم و مهره L1 دچار شكستگی شد و چهار تا از ديسک هايم دی هيدراته (كاهش ارتفاع) شدن و سه ماه است خانه نشين شده ام و با كمترين سرما يا راه رفتن درد زيادی متحمل ميشوم اكنون پس از گذشت سه ماه نوبت كمیسيون دارم
ميخواستم بدانم ايا معافيت شامل حال بنده ميشود؟
و اين كه برای بيمه و جانبازی ام چه كار های بايد انجام دهم؟

پاسخ ها :

هادي  خسرواني

جناب آقای هادي خسرواني :

سلام اين موضوع در صلاحيت كميسون پزشكي هست كه از متخصصين تشكيل ميشه و اگه تاييد كردن قطعا از مزايايي آن بهره مند خواهيد شد .

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام معافیت بله ولی جانبازی باید حین ماموریت باشد