مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی یا معلول خدمتی

سلام خسته نباشید بنده سرباز نیرو دریایی سپاه بودم که در حین خدمت در پست نگهبانی بدلیل بارندگی و طوفان شدید از ارتفاع 4متری به پایین افتادم و دو مهره کمرم ضربه دید و دیسک کمر گرفتم الان حتی قادر نیستم خم و راست بشم همچنین تاندون و رباط و مینیکس پا هم پاره شده عمل جراحی هم کردم زانوم رو ولی هنوز خوب نشده الان نزدیکه 11ماه هست قادر به دویدن نیستم درصورتی که یک ساعت هم راه برم قادر به راه رفتن نیستم و هنوز پایم لنگ میزند میخواستم ببینم جانبازی شاملم میشه یا معلول درحین خدمت و دیه دومهره کمر و تاندون و ربات و منیکس چقد میشود باتشکر در پناه خدا

پاسخ ها :

مرتضی عالی دایی احمدی

جناب آقای مرتضی عالی دایی احمدی:

معمولا این موارد مشمول جانبازی نیست
ولی باید مدارکتونو ببینم که میشه در دیوان عدالت طرح شکایت کرد یا نه

یداله خواصی

یداله خواصی :

با سلام : شما نخست بایستی به شعبه حقوقی یگان خدمتی مراجعه و صورت مجلس سانحه و گواهی دکتر و یا نظر کمیسیون مربوط که در آن دیه و أرش ( مابه تفاوت عضو سالم و معیوب ) مشخص است
در صورت تشخیص کمیسیون جانباز در حین خدمت تشخیص در غیر این صورت می‌توانی به کمیسیون مربوط اعتراض ، چنانچه متقاعد نشدید و حق با شما بود می توانی به دیوان عدالت اداری شکایت نمایید